Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціалісти, працівники „Львівсільмашу” та лікарні відновного лікування пікетують перше засідання сесії ЛОР 5-го демократичного скликання

Близько 50 представників обласної організації Соцпартії пікетують 1-ше засідання сесії Львівської обласної ради п’ятого демократичного скликання. До пікетувальників також приєдналися кілька працівників ВАТ „Львівсільмаш” та лікарні відновного лікування.
Озброївшись транспарантами „Віддайте наші голоси”, „Олійника у відставку”, „Фальсифікаторів до суду”, пікетувальники скандували „Ганьба!”. Як зазначив голова ЛОК СПУ Євген Таліпов, соціалісти мають намір звернутися до Європейського суду з прав людини, щоб відстояти свої голоси, щоправда, за його словами, СПУ не засмутилась, що не потрапила до облради, і вже сьогодні активно починає готуватися до нових виборів. „Ми стежитимемо за кожним кроком обласної влади і закликаємо депутатський корпус утворити демократичну раду”, - заначив Євген Таліпов. За його словами, СПУ виступає за те, щоб Львівську обласну раду очолив представник БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ