Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Соціалісти Таліпова побились із соціалістами Щербакова

При спробі делегатів міської конференції СПУ увійти в один з залів готелю «Гетьман», в якому відбувається конференція основної частини львівських соціалістів, між  делегатами обох конференцій сталася сутичка і приблизно 10-15 хвилин за допомогою кулаків та образ в сторону один одного соціалістам Савченка і Щербакова таки вдалося пройти в зал, де вони збираються проводити свою паралельну конференцію.
Щоправда, в зал пройшли і соціалісти Таліпова і поки що вони перешкоджають розпочати конференцію. На паралельну конференцію міського комітету СПУ прийшло близько 60 осіб. Їх не впустили на конференцію, як вони стверджують, цілком незаконно, адже вони були делеговані на неї.
Нагадаємо, на сьогодні, 9 червня, запланована звітно-виборча конференція ЛМО СПУ, на якій мали розглядатись таємні документи, соціалісти вирішили провести її закритою для журналістів. Олег Щербаков та екс-голова міського комітету СПУ Віктор Савченко заявляли, що мають намір провести паралельну конференцію ЛМО, оскільки стверджують, що їх не пускають на конференцію.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ