Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спершу на автівці, а потім пішки: у Львові нетверезий водій втікав від патрульних

Як повідомили 25 червня Гал-інфо у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, 23 червня о пів на восьму ранку на вулиці Городоцькій патрульні 4 батальйону помітили автомобіль "Fiat Linea", який поїхав на червоний сигнал світлофора.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Поліцейські прийняли рішення зупинити цей транспортний засіб. Водій не зреагував на вказівки і почав втікати. Переслідування тривало близько 20 хвилин. Під час нього втікач здійснив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2109 на перехресті вулиць Під Дубом та Джерельна. Водія це не зупинило і він продовжив рух.

На вулиці Куліша порушник застряг у тягнучці. Чоловік вибіг з-за керма і почав втікати пішки. Патрульні кинулися наздоганяти.

Напарники розділилася. Інспектор побігла на зустріч втікачеві. Аби не залишати надовго колегу, вона зупинила автомобіль "Skoda" і попросила 33-річного водія про допомогу. Він радо зголосився і розвернувся та вже разом з поліцейською поїхав ловити порушника.

На вулиці Медовій 32-річного львів'янина затримали. Водій, що зголосився допомогти підвіз порушника та поліцейських на місце покинутих автівок. Ми дякуємо йому за допомогу.

Вже у відділі поліції порушник пройшов перевірку на стан сп'яніння. Прилад Drager показав результат 1,14 проміле. Водій перебував у стані алкогольного сп'яніння — це і стало причиною втечі.

На нього оформили 6 адмінматеріалів. Протоколи: за ч.1 ст.130 (Керування транспортним засобом в стані сп'яніння) КУпАП, за ст.124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) КУпАП, за ст. 122-4 (Залишення місця дорожньо-транспортної пригоди) КУпАП, за ст. 122-4 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП, протокол затримання. Також, на водія винесли об'єднану постанову за проїзд на червоне та відсутність водійського посвідчення.

Транспортний засіб порушника евакуювали.

Відео втечі можна переглянути тут.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ