Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Здоров'я

Спеціальна комісія перевірить всі заклади оздоровлення дітей на Львівщині

Комісія Головного управління охорони здоров’я Львівської ОДА перевірить усі 21 заклад оздоровлення дітей, що працюють в області цього літа. Про це повідомила прес-служба ГУОЗ ЛОДА.

Як зазначено в повідомленні, наказом ГУОЗ від 14.07 створено комісію у складі 29 провідних організаторів служби материнства і дитинства Львівщини для проведення комплексної перевірки стану медичного забезпечення оздоровчого сезону на Львівщині влітку 2011 року. Комісія на чолі з начальником відділу материнства і дитинства ГУОЗ Львівської ОДА Любомирою Кутневич вивчить ситуацію у стаціонарах для оздоровлення дітей.

На початку сезону оздоровлення ГУОЗ Львівської ОДА спільно з облСЕС було здійснено низку організаційних заходів для належного медико-санітарного забезпечення роботи дитячих закладів оздоровлення.

Тому предметом перевірки стане виконання керівниками міських і районних лікарень області рекомендацій МОЗ України і ГУОЗ ЛОДА щодо оздоровлення. Основна увага комісії буде звернена, насамперед, на фаховий рівень медичного персоналу, готовність медпрацівників до надання невідкладної і планової медичної допомоги, забезпечення медичних пунктів медикаментами і обладнанням, організація харчування дітей і оздоровчих заходів, а також оцінка ефективності оздоровлення дітей, санітарно-освітня робота з дітьми.

ГУОЗ Львівської ОДА має основною метою здійснення згаданої перевірки надати допомогу керівникам закладів оздоровлення у створенні безпечних умов для відпочинку і оздоровлення дітей.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ