Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Культура

Співачка Наталка Карпа хоче театралізувати казку для дітей-сиріт

Українські співаки і письменники активно долучаються до благодійної акції «Подаруй дитині книжку!», яку організовує «Форум видавців». Про це сьогодні, 29 березня повідомила президент громадської організації Олександра Коваль.

 

Організаторам вдалося залучити відомих співаків: Наталку Карпу (разом з іншими виконавцями її продюсерського центру KARPARATION), Руслану, Павла Табакова, «Пікардійську терцію», Ірину Федишин, Андрія Заліско та інших.

 

Під час прес-конференції у Наталки Карпи та Олександри Коваль виникли ідеї про проведення читання або ілюстрування казок у театральних виставах. «Діти повинні вірити у диво, особливо у таких діток повинна бути казка», - сказала Наталка Карпа.

 

До акції  також долучаться українські письменники. Першою відгукнулася Галина Вдовиченко, котра заявила: «Коли однодумців багато, утворюємо магічне коло, і зможемо багато зробити заради такої великої справи. Думаю, наступною Галина Пагутяк зробить свій внесок. Будемо будувати ланцюжки «Читаю до…», і нехай ця людина подарує книгу і назве іншу особу, котра теж зробить свій внесок».

 

Нагадаємо, що благодійна акція «Подаруй дитині книжку» розпочнеться 30 березня і триватиме до 30 квітня. Кожен зможе принести книги у Музей ідей (м. Львів, вул. Валова 18А) з 10.00 до 22.00. Зібрані книги будуть подаровані дітям 1 травня під час IV спеціалізованого «Форум видавців – дітям».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ