Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Співробітники УСБУ у Львівській області викрили міжнародну злочинну групу, що незаконно поставляла до України мобільні телефони

На початку листопада співробітники спецпідрозділу “К” Управління СБУ у Львівській області неподалік українсько-польського кордону затримали мікроавтобус “Івеко” з причепом, в якому громадянин Польщі намагався незаконно ввезти в Україну близько 9 тисяч престижних моделей мобільних телефонів, ринкова вартість яких сягає 6 млн грн. Повідомляє прес-служба УСБУ у Львівській області.
Це затримання стало результатом оперативно-розшукових заходів, під час яких співробітники Управління встановили, що на території області діє група осіб з числа громадян України і Польщі, які займаються незаконними поставками в Україну мобільних телефонів.
У результаті спецоперації оперативники затримали 47-річного громадянина Польщі, який ввіз в Україну вказану кількість мобільних телефонів. Зазначені засоби зв’язку були сховані у транспортному засобі поміж автомобільних шин і потрапили в країну через Рава-Руську митницю без сплати обов’язкових митних платежів та відповідного митного контролю. За попередніми даними зазначений вантаж направлявся в одну з південних областей України.
Слідчим відділом УСБУ у Львівській області порушена кримінальна справа за ч. 2 ст. 01 Кримінального кодексу України (контрабанда, вчинена за попередньою змовою групою осіб).
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ