Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Сподіваюся, що слідство доведе вину судді, затриманого за хабарництво, і це стане добрим уроком для судейського корпусу Львівської області – Юрій Луценко

Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко зазначив, що затриманий під час отримання хабара учора, 26 квітня, голова суду одного з районів Львівщини, - «це саме той суддя, який регулярно відпускав підозрюваних у скоєнні крадіжки автомобілів, контрабанди тощо. Сподіваюсь, що і слідство, і подальший судовий розгляд зможе довести вину підозрюваного. Мені здається, це буде добрим уроком для судейського корпусу Львівської області». Про це повідомив Департамент зв’язків з громадськістю МВС України.
Нагадаємо, учора, 26 квітня, працівниками ГУБОЗ МВС України та УБОЗ УМВС України у Львівській області спільно з Генеральною прокуратурою України під час отримання хабара у сумі 1000 доларів США було затримано голову суду одного з районів Львівщини, який вимагав гроші за вирішення цивільно-правової справи. Окрім цього, у його робочому кабінеті були виявлені конверти з грошима на загальну суму 7500 доларів США. Порушено кримінальну справу. Слідство проводить Генеральна прокуратура України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ