Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спортсменам заборонили одружуватися під час Олімпіади в Лондоні

Учасникам Олімпійських ігор у Лондоні під час змагань буде заборонено одружуватися й претендувати на громадянство Об'єднаного королівства.

Ця заборона вводиться британським урядом, щоб відгородити країну від можливого потоку мігрантів, які можуть узаконити свої стосунки на території Великобританії й претендувати на громадянство цієї країни.

Близько 20 000 людей через межі Європейського союзу одержать шестимісячні візи, у яких прямо буде заборонений вступ у шлюб або формування будь-якого цивільного партнерства. Також для тих хто в'їжджає буде закрита можливість на одержання віз для навчання. У Великобританії побоюються, що під час ігор країна стане занадто відкритою для емігрантів і терористів.

Торік два 16-річних камерунця, які приїхали для участі в юнацьких змаганнях, буквально розчинилися в аеропорту Манчестера, а в 2002-му, теж у Манчестері, на Іграх Співдружності, майже повністю розбіглася збірна Сьєрра-Леоне.

При перетинанні кордону Великобританії особи спортсменів і офіційних осіб будуть скануватися, також у всіх іноземців візьмуть відбитки пальців. Ці заходи безпеки будуть поширюватися на всіх іноземних громадян, у тому числі й зі США.

ICTV

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ