Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортсмени Львівщини здобули призові місця у Кубку області зі стрільби з лука

Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
Фото Львівська ОДА
1/5
У п’ятницю, 4 грудня, у Городку відбувся Відкритий кубок Львівської області зі стрільби з лука в приміщенні серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату. Про це повідомили 7 грудня Гал-інфо у пресслужбі ЛОДА.

Окрім спортсменів Львівщини, участь у змаганнях брали й гості з Рівненської, Волинської та Закарпатської областей.

«Вже доброю традицією стало проводити змагання зі стрільби з лука серед спортсменів з різними ураженнями тут, у Городку. Хто бере участь не вперше, може помітити, наскільки якісно це приміщення перетворюється з закинутого кінотеатру у сучасний, комфортний спортивний простір. Змагатись тут — одне задоволення», - зазначив на церемонії нагородження керівник Управління фізичної культури та спорту Роман Хім‘як.

Серед чоловіків у стрільбі з класичного лука виборов перемогу виборов Андрій Усач з Рівненщини, а срібним та бронзовим призером відповідно стали Павло Луків та Микола Галишин.

У стрільбі з блочного лука переможцем став Сергій Анаманенко, другу сходинку виборов Іван Дзядик, а третю — Олександр Заставський. Усі троє — представники Львівщини. Серед жінок переможні позиції вибороли представниці Львівщині Світлана Шатковська, Наталія Малих та Юлія Мустіва.

Відвідали змагання і представники національної збірної Invictus Games, які саме зараз проходять навчально-тренувальний збір у Західному реабілітаційно-спортивному центрі на Турківщині.

Кубок організував Львівський обласний центр «Інваспорт» за підтримки управління фізичної культури та спорту Львівської ОДА.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у четвер відбувся чемпіонат Львівщини з волейболу серед людей з порушенням слуху.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ