Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортсмени та тренери Львівщини отримають президентські стипендії

Як повідомили 14 квітня у прес-службі ЛОДА, видатним та перспективним спортсменам України з олімпійських видів спорту за призові місця на чемпіонатах світу і Європи серед дорослих, молоді, юніорів та їх тренерам призначили стипендії Президента України.
Володимир Зеленський

Відповідний указ Володимир Зеленський підписав учора, 13 квітня. Серед тих, хто отримає стипендії, спортсмени та тренери Львівщини.

Відтак, стипендію призначили львівським каратистам, бронзовому призеру чемпіонату Європи 2019 року Станіславові Горуні та бронзовій призерці чемпіонату світу 2019 року серед молоді з карате Діані Шостак та, відповідно, їх тренеру Антону Нікуліну. Отримає стипендію й Алла Черкасова, чемпіонка Європи 2019 року з боротьби вільної. Призначили стипендію і срібній призерці чемпіонату Європи 2019 року з велосипедного спорту Олені Старіковій та її тренеру Євгену Болібруху. 

Також призначили стипендію срібному призеру чемпіонату Європи 2019 року серед молоді з важкої атлетики Володимиру Гоза, його тренеру Андрію Гентошу, срібному призеру чемпіонату Європи 2019 року у найближчій до дорослих віковій групі з боротьби вільної Юрію Ідзінському та його тренеру Віктору Глібенку.  Отримає стипендію і бронзовий призер чемпіонату світу 2019 року у найближчій до дорослих віковій групі Данило Стасюк. 

Також отримає стипендію борчиня, бронзова призерка чемпіонату світу 2019 року серед юніорок Марія Винник та тренер з вільної боротьби Орест Скобельський.

Призначено стипендію і чемпіонці Європи 2019 року серед юніорок зі стрільби кульової Яні Чучмарьовій.

Цьогоріч призначили стипендію також бронзовому призеру чемпіонату світу 2019 року серед молоді з веслування на байдарках і каное Сергію Нагорному та його тренеру Михайлу Пацюрку.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ