Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Спорт

Спортсмени та тренери отримають премії за чемпіонат Європи з карате та вільної боротьби

Спортсмени та тренери отримають премії за чемпіонат Європи з кіокушинкай карате та вільної боротьби - Лейла Мелесова-Вальчак.

Сьогодні під час засідання постійної комісії культури, молоді, спорту та зовнішніх зв'язків депутати підтримали звернення управління спорту та проголосували за виділення премій спортсменам і тренерам Львова, про це розповіла голова комісії, депутатка фракції «Європейська Солідарність» Лейла Мелесова-Вальчак. 

«Ми вважаємо, що таким чином ми повинні подякувати нашим  талановитим та перспективним спортсменам і тренерам за результати чемпіонату Європи з кіокушинкай карате, який відбувся 26-27 червня 2021 року у м. Тбілісі у Грузії та чемпіонату Європи з вільної боротьби, який відбувся 1-4 липня 2021 року у м. Дортмунд у Німеччині. Виділення премій переможцям, призерам і їхнім тренерам стане гарною мотивацією для спортсменів для їхніх нових досягнень». 

Члени комісії заслухали також звернення управління спорту щодо погодження внесення змін до штатного розпису комунального підприємства ЛКП «Спортресурс». 

«Ми збільшили штатний розпис комунального підприємства ЛКП «Спортресурс» на 24 одиниці через те, що приблизно у такій же кількості додалося об'єктів у зв'язку з приєднанням громад. Відповідно такому комунальному підприємству як ЛКП «Спортресурс» необхідно було збільшуватися. Комісія погодила, але крім того, надала рекомендації комунальному підприємству переглянути доречність аж трьох посад у відділі зв'язків з громадськістю. Чекатимемо результатів під час наступного засідання комісії», - розповіла Лейла Мелесова-Вальчак.

Публікація у рамках Програми висвітлення діяльності Львівської міської ради, її виконавчих органів, посадових осіб та депутатів у засобах масової інформації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ