Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Спортивний майданчик Кличка спорудять на Сихові

Львівська міська влада та благодійна організація «Фонд братів Кличків» узгодили місце, де фонд відкриє дитячий спортивний майданчик – про це „Гал-іnfо” повідомили в прес-службі ЛМР.
За словами Олега Криштальського з дирекції обласного центру «Спорт для всіх», майданчик збудують на території Сихівської гімназії, що на вулиці Гната Хоткевича, 48. Усе необхідне для спорудження майданчика представники «Фонду братів Кличків» самі привезли до Львова. Облаштування займе чотири дні і завершиться 24 або 25 вересня.
30 вересня о 12 годині дня у рамках святкування 750-річчя Львова Віталій Кличко офіційно відкриє майданчик.
Ця акція відбудеться у рамках проекту „Клич друзів – граймо разом!”, який реалізовує благодійна організація «Фонд братів Кличків». За рік існування проекту фонд відкрив уже близько 30 майданчиків у Києві та кількох великих обласних містах. Майданчики відповідають усім сучасним екологічним вимогам та правилам безпеки, є стильними та мають яскравий дизайн. Діти та підлітки від 7-ми до 17 років можуть не лише скористатися стандартним спорядженням спортмайданчика, а й пограти в баскетбол та настільний теніс.
На вересень цього року подібні акції заплановані в Донецьку, Одесі та у Львові. Оскільки Віталій Кличко отримав запрошення від львівського міського голови Андрія Садового на відзначення 750-річчя міста, тож відкриття майданчика у Львові вирішили провести саме у дні святкування.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ