Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство  |  Спорт

Спортивний телеканал Колеснікова припинив мовлення - неможливо сформувати бюджет

Український телеканал XSPORT призупиняє мовлення з 1 січня 2015 року на 90 днів. Натомість онлайн-мовлення та функціонування новинного сайту XSPORT.ua змін не зазнають. Повідомили в прес-службі телеканалу.

"В умовах непевності валютного курсу телеканал XSPORT ухвалив рішення з 1 січня 2015 року призупинити власне телевізійне мовлення. В першу чергу, такі заходи пов’язані з неможливістю сформувати бюджет для закупки якісного іноземного контенту, оплата якого здійснюється у доларах та євро. Таким чином, наразі канал призупиняє мовлення на 90 днів для оптимізації технічних видатків. Після вирішення нагальних питань телевізійний бродкаст каналу XSPORT буде відновлено", - уточнили на телеканалі.

Водночас онлайн-мовлення каналу та функціонал новинного сайту XSPORT.ua змін не зазнають. Ресурс продовжить інформувати українських вболівальників про найзначущіші спортивні події на території нашої країни та по всьому світові. На сайті й надалі проводитимуться онлайн-трансляції, так звані "стріми", та інтерв’ю.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ