Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Справи Щербаня фізично не існує, - «Батьківщина»

Зволікання Генеральної прокуратури із видачею матеріалів «справи Щербаня» захисникам та Юлії Тимошенко наштовхує на думку, що цієї справи фізично не існує. Про це йдеться в заяві партії «Батьківщина».

«Минуло майже два тижні з того часу, як генпрокурор Пшонка оголосив про завершення слідства у справі та вручення підозри про скоєння злочину Юлії Тимошенко. Однак за цей час захисники і лідер опозиції так і не змогли отримати матеріали справи, попри те, що Юлія Тимошенко подала вже 2 відповідні запити, захисники Сергій Власенко і Олександр Плахотнюк – 3, і сьогодні такі запити будуть подані знову», - йдеться в заяві.

«Зі злитого в пресу «витягу з підозри» ми розуміємо, що справи немає. Не може бути кримінальної справи, якщо звинувачення містять лише одну конкретну дату - дату вбивства Щербаня – та жодного конкретного свідчення жодного конкретного свідка подій», - наголосили в «Батьківщині».

«А зволікання прокуратури з видачею матеріалів справи захисникам лише укріплює нас у тій думці, що «справи Щербаня» просто фізично не існує», - переконані в опозиції.

«Генеральна прокуратура зайшла настільки далеко у сліпому виконанні команд Януковича, що уже забуває підкріплювати свої голослівні заяви про порушення кримінальних справ проти Юлії Тимошенко власне кримінальними справами», - заявили в «Батьківщині».

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ