Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СПУ повідомить про ситуацію з виборами на Львівщині дипломатичним місіям всіх країн, які мають представництво в Україні, – Євген Таліпов

Соцпартія має намір повідомити про ситуацію з виборами на Львівщині дипломатичним місіям всіх країн, які мають представництво в Україні, – заявив 7 квітня під час прес-конференції голова ЛОК СПУ Євген Таліпов. Зокрема, за його словами, насамперед соціалісти звернуться у посольства Великобританії, США та Росії. Як зазначив Євген Таліпов, він також збирається направити лист до Президента України та наступного місяця зустрінеться у Києві із лідером СПУ Олександром Морозом, щоб розповісти йому про масштаби фальсифікацій на Львівщині.
Як стверджують соціалісти, на виборах у Львівській області їм недорахували близько 30 000 голосів.  Сам Євген Таліпов також вважає себе винним у тому, що СПУ отримала низький результат на виборах у Львівській області і навіть був готовий скласти з себе повноваження першого секретаря ЛОК СПУ. Проте, як він повідомив, учора, 6 квітня, на пленумі ЛОК СПУ було вирішено практично одноголосно підтвердити довіру голові ЛОК СПУ. Як повідомив Євген Таліпов, у травні відбудеться завершальний етап партійних конференцій і на звітну конференцію місцеві соціалісти запросили лідера СПУ Олександра Мороза.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ