Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

СПУ вимагатиме звільнення Олега Щербакова з посади голови Львівської міської ТВК

СПУ вимагатиме звільнення Олега Щербакова з посади голови Львівської міської ТВК – заявив сьогодні, 13 червня, під час прес-конференції голова Львівського обласного комітету Соціалістичної партії України Євген Таліпов.
За його словами, відповідне звернення соціалісти скерують депутатам Львівської міськради. „У нас є інформація, що Щербаков і Савченко під час виборів співпрацювали з Андрієм Садовим без відома обласного керівництва партії. У нас є матеріали, з яких ви зможете дізнатися, який характер носила співпраця Садового і Щербакова. Ми обов’язково найближчим часом їх оприлюднимо, просто хочемо, щоб все було підтверджено фактами і не робитимемо голослівних заяв так, як це роблять Щербаков і Савченко”, - наголосив Євген Таліпов.
За словами голови ЛОК СПУ, соціалісти вимагатимуть відставки Щербакова, оскільки на голову ЛМ ТВК він пройшов за квотою Соцпартії, оскільки ж Щербаков вже не є членом СПУ, то не може займати посаду голови ЛМ ТВК.
Нагадаємо, у квітні Євген Таліпов заявив, що до нього дійшло багато інформації щодо порушення Олегом Щербаковим своїх повноважень на посаді голови ЛМ ТВК і одразу після оприлюднення офіційних результатів виборів міського голови та депутатів міськради він провів службове розслідування стосовно голови міської комісії. Натомість голова ЛМ ТВК Олег Щербаков заявляв, що всі претензії проти нього ґрунтуються на тому, що СПУ не набрала достатньо голосів у Львові і що він не фальсифікував результати виборів у Львові. Конфлікт особливо загострився 9 червня, коли в готелі „Гетьман” у Львові мала проводитись звітно-виборча конференція ЛМК СПУ: члени СПУ, які підтримують Щербакова та Савченка, вчинили бійку із соціалістами Таліпова. Сьогодні, 13 червня, у центральному керівництві Соцпартії заявили, що про конфлікт їм відомо та пообіцяли розібратися в цій ситуації.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ