Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Список ПРП до Львівської міської ради очолює Тарас Стецьків

Сьогодні, 28 січня, відбулась конференція міської організації ПРП, на якій було затверджено список до Львівської міської ради. Очолив список ПРП до Львівської міської ради Тарас Стецьків. Другий у списку – голова ЛМО ПРП Олег Бас. Третій – журналіст, керівник аналітичної служби ПРП Сергій Смірнов. Четвертий – депутат Львівської міської ради Андрій Панас. П’ятий – депутат Львівської міської ради Тарас Ситник. Шостий - працівник секретаріату Львівської міської ради Олег Бурячок. Сьомий – Орест Друль, заступник голови обласного виборчого штабу „Пора-ПРП”. Восьмий – викладач факультету журналістики ЛНУ ім. І. Франка Мар’ян Лозинський. Дев’ятий  –  Володимир Завійський. Десятий – Андрій Федоренко.
Всього партія „Реформи і Порядок” затвердила 22 кандидатів у міські депутати. Як зазначив Тарас Стецьків (який, окрім того, що очолює список до міської, ще й до Львівської обласної ради, а також є у списку до Верховної Ради України), він не збирається йти у міські депутати, а очолює список тільки для того, щоб допомогти своїм однопартійцям набрати  якомога більше голосів виборців. За словами народного депутата Тараса Стецьківа, ПРП на виборах боротиметься за голоси 18% виборців, які після розколу „помаранчевої команди” не хочуть голосувати за НСНУ та БЮТ, а шукають іншу, але також „помаранчеву” силу.
Як повідомив голова ЛОО ПРП Тарас Стецьків, питання щодо кандидата на міського голову від партії або підтримки когось із кандидатів наразі залишається відкритим, можливо, вже найближчим часом ПРП збереться на конференцію, щоб висунути якогось кандидата або заявити комусь про підтримку.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ