Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка  |  Спорт

Стадіон до Євро-2012 у Львові шукає орендарів торгових площ

Стадіон до Євро-2012 у Львові шукає орендарів орендарів торгових площ. Про це повідомив. Про це повідомив офіційний сайт Державного підприємства «Дирекція з будівництва об'єктів до ЄВРО 2012 у м. Львові»

Зокрема, офіційний сайт Дирекції повідомив areny.lviv.ua: "Стадіон, який будується до Євро-2012 – відповідатиме найсучаснішим вимогам дизайну, комфорту та безпеки. На ньому проводитимуться унікальні спортивні та розважальні заходи, гостями яких стануть тисячі львів’ян та туристів.

Майбутньому успіху проекту сприятиме висока організація будівництва, відповідність усім вимогам УЕФА та наявність великої кількості площ для проведення масштабних спортивних та розважальних подій, а також для розміщення якісних торгових операторів. До послуг відвідувачів працюватимуть: ресторани, бари, VIP клуб, розважальні заклади, магазини спортивного одягу та аксесуарів тощо. Для ділових людей передбачене розміщення конференц-залів, кімнат-переговорів та офісних приміщень.

Оренда торгових площ в унікальному для міста об’єкті – це вибір тих, хто дбає про імідж компанії та готовий збільшувати свої прибутки". 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ