Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стало відомо, де збудують військовий об'єкт за 370 млн

На полігоні "Широкий лан" у Миколаївській області побудують військовий об'єкт. На його зведення виділять 370 мільйонів гривень. Про це в Facebook повідомив позаштатний радник президента України Юрій Бірюков.

"На полігоні "Широкий Лан" почалося будівництво бригадного табору. На об'єкт виділено 370 мільйонів гривень. Ніколи на один об'єкт в рамках одного року не виділялися гроші подібних масштабів", - написав Бірюков.

Будуть побудовані 11 казарм, їдальня з харчоблоком, медичний центр, штаб.

"Ми створюємо умови в цьому таборі. У кожній казармі будуть душові. І там буде гаряча та холодна вода", - зауважив Бірюков.

Також він додав, що даний об'єкт повинні будуть здати до кінця цього року.

Нагадаємо, міністр оборони Степан Полторак заборонив придбання міністерством легкових автомобілів і мобільних телефонів за рахунок державного бюджету.

Полторак наказав керівництву міністерства, Генерального штабу, командирам військових підрозділів забезпечити мінімізацію витрат на службові відрядження, максимально обмежити проведення виїзних зборів, конференцій, семінарів та нарад і не витрачати держкошти на проведення виставок, ярмарків, з'їздів, симпозіумів, конгресів.

Gazeta.ua

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ