Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стало відомо, коли Львів отримає техніко-економічне обґрунтування на ремонт колектора на вул. Торф’яній

Як повідомила Ірина Маруняк, заступниця міського голови Львова з питань житлово-комунального господарства, до 15 серпня місто отримає техніко-економічне обґрунтування пропозицій вирішення питання роботи колектора на вул. Торф’яній. Вона зауважила, що це є найнижча ділянка у Львові, куди під час злив стікається найбільша кількість води.
Ірина Маруняк

"Вчора на вул. Торф’яній було велике підтоплення через те, що колектор не справлявся з великою кількістю опадів. Відтак це питання ми сьогодні розглянули на засіданні міської комісії з питань ТЕБ та НС і прийняли відповідні рішення. Зараз на місці працюють працівники Львівводоканалу та інші комунальні служби району. Паралельно виготовляємо необхідну документацію для комплексного вирішення цього питання. Зокрема завершується виготовлення техніко-економічного обґрунтування в частині обстеження мереж, які є на пр. Чорновола, вул. Торф’яній і прилеглих вулицях. Маємо  правильно визначити, яким шляхом рухатися. До цієї роботи залучені фахівці НУ «Львівська політехніка» та інші науковці. ТЕО маємо отримати  до 15 серпня і тоді будемо замовляти проєкт робіт.

Вартість будівництва дублюючого колектора на вул. Торф’яній орієнтовно становитиме 250 млн грн. Оскільки колектор будується на роки, тому всі рішення мають бути правильним, відтак вони потребують часу", - пояснила Ірина Маруняк.

Внаслідок підтоплення на вул. Торф’яна зафіксовано пошкодження автомобілів. Як пояснила Ірина Маруняк, ці питання будуть вирішувати відповідно до чинного законодавства

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ