Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Стало відомо, коли в кінотеатрах відбудеться прем'єра фільму "Я, "Побєда" і Берлін"

24 березня 2022 року у кінотеатрах відбудеться прем'єра українського фільму "Я, "Побєда" і Берлін", знятого за мотивами однойменної книги покійного фронтмена групи "Скрябін" Андрія Кузьменка.

Про це інформують на сторінці фільму у фейсбуці.

"Романтика 90-х, спонтанна подорож і рок-н-рол: зустрічайте  тизер-постер фільму "Я, "Побєда" і Берлін", знятого за мотивами повісті Кузьми Скрябіна! 

Чи вдасться Кузьмі з Бардом доїхати  до Берліна й обміняти жовту бестію на шестисотий "Мерс"?

Вони подолають 2000 кілометрів, без кінця заводитимуть «Побєду», ходитимуть на рейви, відбиватимуться від рекетирів, шукатимуть червоні колготки й своє справжнє призначення", - йдеться у повідомленні.

Фільм "Я, "Побєда" і Берлін" - історія звичайного хлопця, музиканта-початківця Кузьми. За три дні до запланованого концерту він відправляється зі своїм другом Бардом в Берлін на старій "Побєді". Кажуть, там є колекціонер, готовий обміняти жовту бестію на шестисотий Мерс. Кузьма обіцяє своїй дівчині Барбарі повернутися додому на новій тачці, а хлопцям – встигнути на виступ.

Нагадаємо, що повість "Я, "Побєда" і Берлін" - це літературний дебют українського співака та шоумена Андрія Кузьменка, покійного фронтмена та співзасновника групи "Скрябін", яку видало видавництво "Фоліо" у 2006 році. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ