Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Станом на 1 вересня загальний план доходів бюджету міста без врахування міжбюджетних трансфертів виконано на 64,7%

Станом на 1 вересня загальний план доходів бюджету міста без врахування міжбюджетних трансфертів виконано на 64,7%, при плані 521,1 млн грн у загальний фонд надійшло 337,1 млн грн.
Порівняно з відповідним періодом минулого року дохідна частина загального фонду бюджету міста збільшилася на 83,7 млн грн. Загальний фонд перевиконано за рахунок податку фізичних осіб. При плані на 8 місяців 226 млн грн у загальний фонд надійшло 232,8 млн грн, перевиконання становить 6,8 млн грн.
Попри те серед деяких статей є недовиконання надходжень, зокрема, 0,8 млн грн не надійшло за орендну плату за землю, також 0,4 млн грн не надійшло від місцевих податків і зборів, 1,8 млн грн – з єдиного податку для суб’єктів малого підприємництва. Станом на 20 вересня до бюджету розвитку міста надійшло 103,2 млн грн при уточненому плані на рік 115,2 млн грн, тобто виконано 89,6%. З них 77,8 млн грн – відчуження майна комунальної власності і 25,3 млн грн – від продажу землі. Про це „Гал-іnfо” розповіла начальник управління фінансів Львівської міської ради Любов Максимович.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ