Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Станом на 26 листопада казначейство не проплатило за рахунками Львівської міської ради 20,7 млн грн

Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий, на сьогодні держказначейство проплачує тільки захищені статті. Зокрема, станом на 26 листопада казначейство не проплатило за рахунками міської ради 20,7 млн грн. Про це повідомила прес-служба Львівської міської ради.

«На сьогодні проплачуються тільки захищені статті – це заплати для бюджетників. Якщо говорити про проплати – зарплати для комунальних підприємств, оплата за паливо для закладів медицини – проплати не ведуться. Обіцяють, що ситуація покращиться. Я завтра буду в Уряді, матиму розмову з міністрами, буду переконувати, щоб по Львову прийняли позитивні рішення і дали відповідні ліміти, щоб ми могли кошти розблокувати. Вже більше місяця мільйони грошей лежать на рахунках. Такої ситуації не було давно», - зазначив міський голова Львова Андрій Садовий.

За словами в.о.начальника управління капітального будівництва ЛМР Ігоря Фалюти, через непроплати казначейства зупинені роботи з влаштування другого шару асфальту на вул.Богданівській. «3 млн грн «заморожені» у держказначействі, фірма «Онур» не може закупити матеріали для продовження робіт», - зазначив Ігор Фалюта.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ