Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Старшокласники розкажуть про своє бачення прав дитини

Завтра, 5 листопада, о 15.00 у НВК ім. В. Стуса відбудеться Міська учнівська науково-практична конференція «Я маю право мати право». Про це повідомили у прес-службі Львівської міської ради.

На конференції будуть представлені 13 робіт старшокласників на тему прав дитини. Участь у конференції візьмуть 11 навчальних закладів міста. У рамках конференції запланована мультимедійна презентація Конвенції ООН про права дитини та захист учнями науково-дослідницьких робіт в дискусійному та теоретичному напрямках.

«Десять років тому ми відвідали міжнародну конференцію з прав дитини і відтоді активно розвиваємо цю тему у нашому місті. Конференція присвячена тому, як бачать права дитини самі діти. Приблизно місяць мали старшокласники на підготовку своїх робіт. Обрані теми дуже цікаві, наприклад, в одній з дискусійних робіт розглянуто дитячі казки з точки зору порушення у них прав дитини. Всі роботи будуть відзначені, а найкращі ще й нагороджені цінними призами, які допоможуть дітям і надалі розвиватися у сфері права», - розповіла про майбутню подію голова районного методичного об’єднання вчителів правознавства, учитель НВК ім. В. Стуса Ольга Яворська.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ