Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стартували співбесіди додаткового конкурсу на посади керівників філій НСТУ

Співбесіди з кандидатами на посади продюсерів та менеджерів філій ПАТ "Національна суспільна телерадіокомпанія України" розпочалися вчора , 5 лютого, і триватимуть до кінця тижня.

Конкурсна комісія заслухає по черзі 111 кандидатів: 54 – на посади менеджерів, 57 – на продюсерів (із них 13 на позицію продюсера Центрального каналу).

До складу конкурсної комісії входять члени та голова правління ПАТ "НСТУ". Вони мають оцінити професійні, освітньо-кваліфікаційні й морально-ділові якості кожного кандидата та шляхом голосування ухвалити рішення про обрання переможця відбору.

"У грудні 2017 року ми обрали 12 із 22 вакансій менеджерів та 16 із 23 вакансій продюсерів філій. Вперше керівників не призначали, а обирали на відкритому конкурсі. Оскільки на менеджерів і продюсерів у регіонах покладається висока відповідальність реформування філій, ми не могли зупинитися на компромісному варіанті, тому зараз проводимо додатковий конкурс", – зазначив член правління Микола Чернотицький.

Рішення конкурсної комісії буде підставою для укладення строкового трудового договору між ПАТ "НСТУ" та переможцем відбору. Однак займати зазначені посади одна й та ж особа зможе не більше 5 років.

Нагадаємо, у тих регіонах, де конкурс не відбувся, призначили тимчасових виконувачів обов’язки менеджера й продюсера. Саме для цих філій було оголошено повторний конкурс. Конкурс на посаду менеджера Дніпровської філії буде оголошено після адміністративного злиття Дніпровської та Криворізької філії.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ