Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

«Статус» електронної пошти FREEMAIL оцінюється у шість мільйонів

Кількість зареєстрованих поштових скриньок електронної Freemail перевищила шість мільйонів.

 

Подібне поліпшення «демографічної» ситуації вже стало нормою для Freemail. У липні 2008 року кількість поштових скриньок обчислювалося чотирма мільйонами, рівно через рік воно доросло до п'яти. Наступний мільйон поштових скриньок, як і очікувалося, приєднався до Freemail всього лише за півроку.

 

З чим же пов'язане таке стрімке зростання популярності електронної пошти від «УКРНЕТ»? По-перше, вона вміє розвивати швидкість, яка на сьогодні може зрівнятися хіба що з блискавичною людської думки. По-друге, Freemail демонструє відмінну «вантажопідйомність»: один лист (або, точніше сказати, посилка) може важити аж до 10 Гб. До того ж, цей поштовий сервіс спілкується кількома мовами, має стійкий імунітет до спаму і вірусів і навіть вміє посміхатися великою кількістю смайликів. А головне, Freemail - це вільна пошта, яка ламає будь-які кордони і об'єднує людей.

 

У 2009 році електронна пошта Freemail втретє стала «Українською електронною поштою року» і багато освоїла: з'явилася версія для мобільних браузерів, модернізувалася техніка захисту від спаму і спамерських бонетів. Не відставала у своїй еволюції і віртуальна флешка e-Disk, яка дала можливість своїм користувачам викачувати безліч файлів одним кліком і ділитися ними з іншими користувачами.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ