Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стефан Козак задоволений зустріччю з Андрієм Садовим

Голова ЛМГО «Скнилівська трагедія» Стефан Козак задоволений результатами сьогоднішньої зустрічі з міським головою Андрієм Садовим, які вселяють надію на задоволення вимог організації, — про це Стефан Козак зазначив у коментарі «Гал-info». За його словами, з боку міського голови відчувається цілковита підтримка щодо вимог ЛМГО «Скнилівська трагедія», зокрема, під час зустрічі вдалося досягти згоди у створенні Скверу пам’яті у парку Папи Івана Павла II, що на Сихові, який матиме вигляд алеї, на якій вже наступного року посадять 77 дерев. Це питання, за словами Стефана Козака, розглядатимуть на найближчій сесії Львівської міської ради.

«Також вдалося досягти порозуміння у питанні перейменування вулиці Авіаційної на вулицю Пам’яті, і найближчим часом перейменування буде здійснено», — розповів голова ЛМГО «Скнилівська трагедія».
Як наголосив Стефан Козак, не вдалося порозумітися із заступником міського голови з питань містобудування та землеустрою Андрія Павліва щодо відведення землі під капличку Всіх святих українського народу, яка знаходиться поруч із входом на Скнилівське військове летовище.
Голова ЛМГО «Скнилівська трагедія» розповів «Гал-info» про програму відзначення четвертої річниці Скнилівської трагедії, зокрема, вранці 27 липня 2006 року заплановано провести спільну екуменічну молитву чотирьох релігійних організацій Львова, а також похід до кладовища, ще поховані загиблі внаслідок трагедії. Крім того, заплановано ще один захід, який ЛМГО «Скнилівська трагедія» тримає у секреті.
Нагадаємо, що 27 липня 2002 року на авіашоу у Львові літак Су-27УБ зазнав катастрофи, вбивши 77 і поранивши більш ніж 100 людей; це найбільша катастрофа на авіашоу в історії, що отримала назву «Скнилівська трагедія».

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ