Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Стефанишин пропонує розробити районам баланс виробництва і споживання своєї продукції

Заступник голови ЛОДА Іван Стефанишин пропонує розробити районам власні баланси виробництва і споживання своєї продукції. Як повідомив Стефанишин під час засідання колегії Львівської ОДА 8 листопада 2007 року, через відсутність балансу виробництва та споживання з області вивозиться сировина, і завозяться готові товари, що б‘є по місцевому виробнику.
«У нас немає балансу виробництва і споживання. Відтак значна частина сировини вивозиться з території області, а відповідно до нас завозять товари виробників з іншого регіону. А понад 25% присутності товару з іншого регіону - це кінець власного товаровиробника. Ми повинні це розуміти», - зазначив Стефанишин.
Як приклад він навів Старосамбірський район, з якого 80% виробленої сировини вивозиться за межі району. «У нашій області 68% макаронів - завезені, 16% хліба - завезені, 87% круп - також завезені», - зазначив Стефанишин.
Нагадаємо, з 25 жовтня до 2 листопада Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області зафіксувала на продовольчих ринках підвищення середніх цін на молоко - на 24,6% до 3,04 грн/л.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ