Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль – за співпрацю БЮТу і «Нашої України» у Львівській обласній раді

Степан Курпіль – за співпрацю БЮТу і «Нашої України» у Львівській обласній раді. «На останній прес-конференції у Львові Юлія Володимирівна чітко заявила, що співпраця між БЮТ і НУ в обласній раді є життєво необхідною. У нас не повинно бути і немає підстав для чвар і протистоянь. Нам потрібно знайти точки дотику і розпочати конструктивну співпрацю. Звичайно, повинна бути і критика. Але ж це все має бути в межах розумного. Зараз між БЮТ і НУ в обласній раді повинна розпочатись співпраця заради спільної мети», - зазначив у коментарі “Гал–info” народний депутат України, член фракції БЮТ Степан Курпіль.  
   «Оскільки НУ заявила про перехід в опозицію, я не виключаю подібної співпраці і на центральному рівні. Політичні сили, які працюють в опозиції, не можуть не співпрацювати. Вони повинні виробити спільну програму дій і чітко її дотримуватись», - наголосив нардеп. 
 Нагадаємо, що у вівторок, 10 жовтня, Петро Олійник під час свого виступу на зустрічі керівництва «Нашої України» (НСНУ) із львівським активом партії заявив: „Ми – команда переможців, фахівців та просто порядних людей. Саме тому ми маємо повністю сконсолідуватися з усіма «помаранчевими» силами і насамперед із «Батьківщиною», бо вони – другі після нас. Вже настав час – пора іти в наступ”.                
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ