Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль буде розказувати про всі прорахунки соратників Тараса Чорновола

БЮТ механізмом відставки нинішнього уряду Віктора Януковича бачить роз’яснювальну роботу діяльності цього уряду. Про це «Гал-info» розповів нардеп-бютівець Степан Курпіль.
«Ми будемо детально слідкувати за діями уряду та кожного разу, коли він буде чинити актиукраїнські дії, ми будемо про це говорити. Наприклад, Партія регіонів свого часу критикувала попередній уряд та виступала проти ціни 95 доларів за тисячу кубометрів газу, вважаючи її руйнівною для економіки країни, та обіцяла після виборів скасувати цю ціну й повернутися до існуючих довгострокових міжурядових угод з Росією та Туркменістаном із забезпечення України природним газом. А що ж зараз? Що роблять ті, хто це обіцяв. Вони ведуть перемовини та домовилися до того, що ціну вкотре піднімають. Як і в цьому випадку, так і в наступних ми будемо їм нагадувати про їх обіцянки та говорити про їх реальні дії», -- наголошує Степан Курпіль.
Основною причиною чергового підняття ціни на газ, за словами Курпіля,  є те, що українська делегація не вміє себе вести на переговорах як рівний партнер. «Вони ціну у 130 доларів за тисячу кубічних метрів подають як досягнення, а насправді це є провал, бо Україна теж має важелі тиску і впливу своєї транзитної труби для того, аби домогтися непідняття ціни на газ»
Нагадаємо, що БЮТом була зроблена заява, у якій зазначено, що ця політична структура вимагає негайної відставки Кабінету міністрів України за провал на газових переговорах.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ