Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль не чув про заклик Юлії Тимошенко готуватися до виборів, але готовий до цього

Степан Курпіль не виключає можливості проведення дострокових парламентських виборів, хоча не чув про заклик Юлії Тимошенко готуватися до них. Про це він повідомив у коментарі «Гал-info».
«Абсолютно не виключено те, що дострокові вибори можуть відбутися, оскільки надзвичайно загострюється протистояння між Президентом та прем‘єр-міністром. Ми завжди готові до позачергових виборів», -- додав Степан Курпіль.
«Для прикладу, сьогодні знову не впустили на засідання уряду міністра закордонних справ Бориса Тарасюка. Прем‘єр-міністр намагається вказувати Президентові, хто повинен виконувати обов‘язки міністра, якщо Верховна Рада відправила його у відставку. Водночас, Президент вважає, що він знову призначив своїм указом Тарасюка. Натомість Віктор Янукович переконаний, що ці обов‘язки повинен виконувати перший заступних міністра закордонних справ. Крім цього, існує ще багато інших прикладів протистоянь, непорозумінь і скандалів. Всі вони демонструють узурпацію влади урядом та антикризовою коаліцією. Причиною цього є недосконалість політичної реформи», -  зазначив Степан Курпіль.
За його словами, існує ймовірність того, що Конституційний суд прийме рішення про невідповідність основному Закону України змін, які були внесені у грудні 2004 року. Як наслідок, постане необхідність проведення дострокових парламентських виборів.
Нагадаємо, що БЮТ дав завдання обласним організаціям, які входять до блоку партій, почати підготовку до проведення дострокових виборів. Про це "Острову" повідомив народний депутат, голова Донецької обласної партійної організації "Батьківщина" Володимир Скубенко.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ