Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль сказав не правду, що центральне керівництво БЮТ відхилило мою кандидатуру як претендента на посаду голови облради від блоку — Іван Денькович

Степан Курпіль сказав не правду про те, що центральне керівництво БЮТ відхилило кандидатуру Івана Деньковича  як претендента від блоку на посаду голови Львівської обласної ради, — заявив «Гал-info» голова ЛОО ВО «Батьківщина» Іван Денькович. За його словами, погоджувальна рада, яка засідала 12 квітня, взагалі не визначалася щодо кандидатури від Блоку Тимошенко на посаду голови ЛОР.
«Дуже шкода, що майбутній народний депутат говорить неправду. Справді, вчора засідала погоджувальна рада, блоку, але оскільки в ній не змогла взяти участь Юлія Тимошенко, засідання рада відклали на два дні», — говорить Іван Денькович.
Як запевнив голова ЛОО ВО «Батьківщина», він і надалі залишається основним кандидатом на посаду голови Львівської облради від БЮТ. Крім цього, за його словами, на цей пост блоком також розглядаються кандидатури голови облради Михайла Сендака, першого заступника голови ЛОР Ігоря Держка та колишнього генерального директора ЛАЗу Степана Давидяка.
Нагадаємо, 12 квітня голова Львівського обласного виборчого штабу БЮТ Степан Купіль повідомив, що керівництво центрального штабу Блоку Юлії Тимошенко не затвердило Івана Деньковича як кандидата на голову ЛОР від БЮТу, і тепер розглядає кандидатури Степана Давидяка та Ігоря Держка на це місце.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ