Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Степан Курпіль знає, де готують провокації проти БЮТ, але нікому про це не скаже

Степан Курпіль знає, де готують провокаційні матеріали про БЮТ, але нікому про це не скаже, принаймні поки що, — повідомив сьогодні, 30 січня, голова Львівського обласного виборчого штабу Блоку Тимошенко. За його словами, брудний піар готують масово по всій Львівській області, зокрема в Золочеві та Львові.
«Нам відомо, де збираються видавати антиагітаційні матеріали проти нашої політичної сили, проте я не буду говорити про це, поки сам не побачу виготовлену продукцію», — прокоментував, відповідаючи на запитання «Гал-info», Степан Курпіль. За його словами, агітпродукцію готують як у приватних видавництвах, так і в державних.
Голова обласного виборчого штабу БЮТ зазначив, що БЮТ не збирається у відповідь розповсюджувати брудну інформацію проти своїх основних опонентів, а також звернувся до керівників виборчих штабів всіх політичних партій, щоб закликати їх не застосовувати у своїх виборчій кампанії брудних технологій.
Вину за організацію принаймні частини провокацій проти Блоку Тимошенко Степан Курпіль покладає на обласне керівництво „Нашої України”. За його словами, минулого тижня представники БЮТ та Комітету виборців України знайшли у Сокалі антиагітки проти Юлії Тимошенко, які розповсюджувалися разом із газетою «Так!» „Нашої України”.
Вже у найближчому часі голова обласного виборчого штабу блоку збирається поспілкуватися з головою виконкому ЛОО НСНУ Володимиром В’язівським та керівником обласної організації  Народного Союзу Петром Олійником, щоб „Наша Україна” перестала поливати брудом БЮТ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ