Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Степан Полторак нагородив контрактника Миколу Гончара відзнакою "Знак пошани"

"Щойно я нагородив сміливого солдата військової служби за контрактом Миколу Гончара відзнакою Міністерства оборони України – “Знак пошани”, - повідомив Полторак на своїй Facebook сторінці.

Декілька днів тому Микола Гончар затримав особливо небезпечного злочинця. Це сталось у селі Борщовичі, що у Перемишлянському районі на Львівщині. Біля місцевої крамниці Микола Гончар та його друг побачили, що з найближчого будинку вискочив юнак зі скривавленим обличчям, який кликав на допомогу. Допомагаючи пораненому, хлопці побачили й нападника. Він намагався втекти із місця події.

На Львівщині солдат-контрактник знешкодив злочинця-рецидивіста

Микола Гончар із товаришем пустились навздогін, адже поранений крикнув, що утікач намагався його убити. Микола Гончар переслідував злочинця вісім кілометрів! Зрештою йому вдалося збити злочинця з ніг та скрутити, застосувавши прийоми рукопашного бою. Потім боєць викликав поліцію і передав зловмисника до рук правоохоронців. Згодом з’ясувалось, що затриманий — уродженець міста Львова, який перебуває у розшуку за скоєння убивств.

Щойно я нагородив сміливого солдата військової служби за контрактом Миколу Гончара відзнакою Міністерства оборони Украї...

Опубліковано Степаном Полтораком 2 березень 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ