Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Степан Столярський перебуває у критичному стані – адвокат

Стан здоров’я начальника Держекоінспекції у Львівській області Степана Столярського навіть не задовільний, щоб вийти з критичного стану, йому необхідно щонайменше 15 діб. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив в.о. начальника Держекоінспекції у Львівській області Олег Ягодський.

"Стан хворого вночі погіршився і лікарі цілий ранок намагалися його покращити. Зараз стан здоров’я Столярського важко назвати задовільним!" – розповів Олег Ягодський. За словами адвоката Степана Столярського Богдана Лукашика, медики попередньо визначили, що потрібно як мінімум 15 діб, щоб вийти з кризи і то за сприятливих умов.

"Зараз Столярський перебуває у Львівському обласному кардіологічному диспандесі. 25 січня у нього був стенокардичний криз, як констатували медики. Його стан не покращився", – говорить Богдан Лукашик.

Нагадаємо, що у п’ятницю у першій половині дня в кабінет начальника Держекоінспекції Степана Столярського увірвалися люди у масках, які представилися працівниками СБУ. Вони вибили двері та вчинили обшук у кабінеті. Директора на цей момент у присутності адвокатів забрала швидка. У нього стався гіпертонічний криз. За словами Столярського, йому інкримінують отримання хабара.

Як повідомила сьогодні у коментарі "Гал-інфо" прес-секретар прокуратури Львівської області Мар’яна Гайовська, прокуратура порушила кримінальну справу проти одного із керівників одного з обласних управлінь за фактом отримання хабара згідно із частиною 2 статті 368 Кримінального кодексу України. Зараз слідчими управлінням прокуратури Львівської області проводиться досудове слідство.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ