Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стецьків не зважає на слова Філенка і розпочинає створення нової партії

Тарас Стецьків у коментарі «Гал-info», реагуючи на пораду Володимира Філенка залишити лави ПРП, сказав, що сприймати слова останього в його сторону потрібно як дискусію щодо майбутнього ПРП, яка триває між ними вже тривалий час: «Ми з Володимиром Філенком були друзями і залишимося ними й надалі. А всі його репліки в мою сторону і мої у його - слід сприймати як дискусію. І не більше».
 За словами Стецьківа, у нього та Філенка різне бачення стосовно майбутнього ПРП. «Я вважаю, що ПРП померла, адже сама партія де-факто припинила існування. ПРП не проявила жодної активності за півроку, існуючи тільки юридично. Підтвердженням моїх слів є те, що Пинзеник та ще кілька лідерів ПРП ведуть активні переговори з Юлією Тимошенко про об’єднання, - наголошує Стецьків. – Тому, як на мене, здорові партії і популярні політики мають ставити собі за мету створити якісно нове політичне об’єднання, а не вливатися в інші політичні структури - будуть це БЮТ чи «Наша Україна».
 На запитання, що саме мається на увазі під створенням нового політичного об’єднання і чи ця ідея вже втілюється на практиці, Тарас Стецьків наголосив, що наразі це тільки ідея: «Так, така ідея є. Але поки що це тільки слова».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ