Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стецьків та Клименко повідомили Литвина про недійсність їхніх підписів під рішенням про відкликання Мартиненка

Народні депутати від блоку "Наша Україна - Народна самооборона" Тарас Стецьків та Олександр Клименко офіційно повідомили голову Верховної Ради України Володимира Литвина про недійсність їхніх підписів під рішенням про відкликання Миколи Мартиненка з посади голови фракції НУ-НС. Про це повідомляє прес-служба фракції.

Т.Стецьків та О.Клименко наголосили, що не були присутні на жодному засіданні фракції НУ-НС, де б розглядалось питання про відсторонення М.Мартиненка. Також депутати офіційно проінформували спікера парламенту про те, що не ставили своїх підписів під заявленим рішенням фракції про відкликання її керівника. Таким чином кількість підписів тут складає 36 при необхідних 37-и. "Ми із самого початку заявили про недійсність наших підписів. Спроба видати за рішення фракції НУ-НС більш ніж сумнівний документ з підписами народних депутатів, які ставились в різні періоди на чистих аркушах, та ще й за поданням фальшивого уповноваженого фракції, є відвертою фальсифікацією", - заявив Т.Стецьків.

Т.Стецьків та О.Клименко звернулися до В.Литвина з проханням оголосити про недійсність їхніх підписів на найближчому сесійному засіданні ВР.

Нагадаємо, 6 листопада перший віце-спікер парламенту Олександр Лавринович зачитав звернення 38 членів фракції НУ-НС про усунення М.Мартиненка з посади керівника фракції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ