Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Стецьківу не зрозуміло, чому Безсмертний створює конфедерацію, а не опозиційне об’єднання з БЮТом

Комендант Помаранчевого майдану 2004 року Тарас Стецьків не розуміє, для чого блок «Наша Україна» створює опозиційну конфедерацію „Європейська Україна”. Про це він наголосив, відповідаючи на запитання «Гал-info». Ініціатори створення такої опозиційної конфедерації бажають бачити у її рядах також ті політичні партії, які не прошли до ВРУ, однак мають схожі програми та цілі, маючи на увазі ПРП, УНП та ГП «Пора». Натомість, як запевнив Стецьків, з ПРП ніяких переговорів ще ніхто не проводив.
Тарас Стецьків переконаний, що «Нашій Україні» варто було б  створити опозиційне об’єднання з БЮТ у Верховній Раді, а не створювати конфедерацію.     
Нагадаємо, блок "Наша Україна" має намір ініціювати створення опозиційної конфедерації "Європейська Україна». «Ми пропонуємо ініціативу створити конфедерацію "Європейська Україна" як і в парламенті, так і поза парламентом, куди можуть об’єднатися політичні сили, які координують між собою опозиційну діяльність", - сказав Роман Безсмертний сьогодні під час прес-конференції у Києві, повідомляє «Українська правда».
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ