Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Стежити за правильністю застосування двоставкового тарифу на теплоенергію у Львові буде спеціально створена робоча група

Сьогодні відбулося нарада з питань застосування двоставкового тарифу на теплову енергію за участю виробників послуг ЛКП „Львівтеплоенерго” та „Залізничтеплоенерго”, надавачів послуг – ЖЕКів, а також представників відділу соціального захисту, програмістів, які мають забезпечувати технічне обрахування тарифу, та представників управління інженерного господарства. У ході обговорення виявилось, що навіть фахівці не до кінця розуміють механізм застосування двоставкового тарифу. Зокрема, як стверджує виконувач обов’язків начальника управління ЖКГ ЛМР Марія Желіско, потрібно детальніше обговорити це питання серед спеціалістів, оскільки є дуже багато нюансів, які не враховуються, а для споживача пояснити правильність процедури застосування тарифів взагалі майже нереально.
Щодня на „гарячу лінію” надходить близько 10 запитів з проханням пояснити, що таке двоставковий тариф, а пояснення будуть надавати працівники ЖЕКів, тому на нараді було вирішено створити робочу групу з врегулювання питань правильного застосування двоставкового тарифу. До неї увійдуть заступник начальника відділу соціального захисту Сихівського району Любов Косіч, завідувач сектору економіки та ЖКК Віра Хіцяк, представник фірми, яка займається розроблення програм для нарахування двоставкового тарифу Галина Обільська та заступник директора „Львівтеплоенерго” з економічних питань Володимир Жиров. Перше засідання комісії заплановано на середу.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ