Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Сто священиків та півтори тисячі вірних Стрийської єпархії поїдуть на прощу до Зарваниці

Єпархіальна проща до відпустового Марійського центру у Зарваниці (Тернопільська область) відбудеться 12 серпня 2006 року – повідомляє о. Павло Худ, прес-секретар Стрийської єпархії. Прощу очолить Владика Юліян (Ґбур), Єпарх Стрийський. Передбачається, що до Зарваниці приїдуть близько 100 священиків та 1500 вірних Стрийської єпархії.

Проща до Зарваниці стане черговим заходом, організованим в єпархії на відзначення Року захисту духовного світу дитини 2006. Туди приїдуть віруючі зі всіх п'яти районів Стрийської єпархії: Стрийського, Миколаївського, Жидачівського, Городоцького та Перемишлянського. 
Офіційна частина прощі почнеться об 11.00 Архієрейською Літургією, яку очолить Владика Юліян у співслужінні з протопресвітерами та духовенством єпархії.  Після Літургії всі учасники прощі походом перейдуть до фігури Матері Божої, де буде відслужено Молебень до Богородиці. Біля джерела, до якого прочани прийдуть після Молебню, буде освячено воду.  
Програмою прощі також передбачена зустріч Владики Юліяна з молоддю Стрийської єпархії, що візьме участь у прощі. Зустріч відбудеться в підземній церкві Марійського центру в Зарваниці.  На завершення прощі Преосвященний Владика уділить всім її учасникам Архієрейське благословення та повний відпуст. 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ