Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика

Столярський не має претензій до правоохоронних органів і розбирається, чиє було замовлення

Екс-керівник Держекоінспекції у Львівській області Степан Столярський, стосовно якого минулого тижня прокуратура закрила кримінальну справу за підозрою у отриманні хабара, продовжує працювати на посаді першого заступника начальника держекоінспекції. Про це Столярський повідомив у коментарі "Гал-iнфо”.

За його словами, прокуратура розібралася в тому, що складу злочину в його діях не було. Тому кримінальну справу було закрито. ”На сьогодні я працюю першим заступником начальника Держекоінспекції, а начальником працює перший заступник, який у курсі всіх справ”, – каже Степан Столярський. „Це є певне замовлення”, – каже також Столярський, обіцяючи, що розбереться, кому вигідним був такий поворот подій.

За словами Столярського, претензій до правоохоронних органів у нього немає, оскільки правоохоронці лише перевіряли інформацію. „Зараз працюють мої адвокати, які допоможуть мені у захисті моїх прав”, –каже він. Нагадаємо, минулого тижня прокуратура закрила кримінальну справу проти керівника Держекоінспекції у Львівській області Степана Столярського, якого підозрювали у отриманні хабара.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ