Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Столярський подав скаргу на СБУ прокуророві Львівської області

Жодних обвинувачень правоохоронним органам у скоєнні злочину начальником Держекоінспекції Столярським працівники СБУ не пред’являли. Про це сьогодні на прес-конференції повідомив адвокат Столярського Богдан Лукашик.
„Постанова суду, якою керувалися працівники СБУ при слідчих діях 25 січня, не була пред’явлена ні мені, ні іншим особам. Столярському жодного обвинувачення від правоохоронних органів не пред’являли. Події 25 січня не краситимуть діяльність СБУ у Львівській області, особливо коли відбуваються кадрові зміни. Підрозділи СБУ здійснювали оперативно-розшукові заходи без пред’явлення постанови суду. Цей документ наразі має бути в прокуратурі. Ми в свою чергу подали клопотання і скарги на ім’я прокурора Львівської області і на ім’я людини, яка проводить перевірку, щоб об’єктивно висвітлити факти”, – говорить Богдан Лукашик.
За його словами, жодних доказів щодо причетності Столярського до хабарництва немає ні в кого. „Вони намагалися нібито викрити злочин, який нібито здійснювали у приміщенні. Але ми також відішлемо запити і чекатимемо відповіді від правоохоронних органів, чи дії працівників були в межах закону”, – говорить Богдан Лукашик.
Нагадаємо, що у п’ятницю у першій половині дня в кабінет начальника Держекоінспекції Степана Столярського увірвалися люди у масках, які представилися працівниками СБУ. Вони вибили двері та вчинили обшук у кабінеті. Директора на цей момент у присутності адвокатів забрала швидка. У нього стався гіпертонічний криз. За словами Столярського, йому інкримінують отримання хабара.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ