Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Стотисячним абонентом «Beeline» у Львівській філії стала студентка ЛНУ ім. І. Франка

Стотисячним абонентом «Beeline» у Львівській філії стала 22-річна студентка  Львівського національного университету імені Івана Франка Наталя Дячук. Вона вчиться на юридичному факультеті, за спеціальністю «Адвокатура». Наталя отримала в подарунок від «Beeline» мобільний телефон та сертифікат стотисячного абонента. Про це „Гал-іnfо” повідомила pr-менеджер Львівської філії ЗАТ «УРС» Ірина Рожок.
 «Ми вітаємо нашого успішного абонента, котрий щойно підключився і одразу отримав в подарунок телефон. Наша компанія бажає, щоб і в подальшому Вас супроводжував успіх і багато нових сюрпризів», - відзначив директор філії «Beeline» в м. Львів Віктор Костецький під час нагородження стотисячного абонента.
ЗАТ «Українські радіосистеми» (TM «Beeline») - національний оператор стільникового мобільного зв`язку стандарту GSM-900/1800, є 100% дочірньою компанією  ВАТ «ВимпелКом».  В Україні територія радіопокриття мережі стільникового мобільного зв`язку «Beeline» охоплює 320 міст та понад 2300 інших населених пунктів, де проживає понад 28,2 млн чоловік.
В групу компаній "ВимпелКом" входять оператори стільникового зв’язку, які надають свої послуги в Росії, Казахстані і нещодавно придбані оператори стільникового зв`язку в Україні, Таджикистані та Узбекистані. Ліцензії групи компаній "ВимпелКом" на надання послуг стільникового зв’язку охоплює територію, на якій проживає близько 232 мільйонів чоловік. Географічне покриття мережі включає  78 регіонів Росії (136,5 мільйонів чоловік, які представляють 94% населення Росії), а також всю територію Казахстану, України, Таджикистану і  Узбекістану. ВАТ "ВимпелКом" стало першою російською компанією, що була включена в листинг Нью-Йоркської фондової біржі (NYSE). Акції Компанії котуються на NYSE під символом VIP.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ