Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Страхова компанія „Універсальна” здійснила найбільше в Україні виплат в обов’язкових видах страхування

Упродовж 2005 року ВАТ «Страхова компанія "Універсальна" здійснила найбільше в Україні виплат в обов’язкових видах страхування. За сумою платежів в цих видах вона посіла четверте місце. Про це повідомила прес-служба ВАТ „Страхова компанія „Універсальна”.
До кінця 2005 року сума виплат в обов’язкових видах страхування компанії становила 15 530,8 тисяч гривень. Сумарно платежі становили 55 002,9 тисяч гривень.
Друге місце за виплатами у цих видах посідає компанія «Оранта», на третьому  та четвертому – «Гарант-авто» та «Інго-Україна» відповідно.
Нагадаємо, територіально мережа філій ВАТ «Страхова компанія «Універсальна» налічує 46 філій і представництв. «Універсальна» забезпечує страховий захист у 30 видах страхування на підставі 15-ти ліцензій. Вперше серед страховиків України, компанія «Універсальна» отримала сертифікат відповідності міжнародному стандарту ISO 9001:2000. «Універсальна» була нагороджена у 2004 році сертифікатом «Визнання досконалості в Україні» від Української Асоціації Якості. З 2005 року Страхова компанія «Універсальна» стала національним страховиком книжок МДП. За кілька років існування «Страхова компанія «Універсальна», згідно багатьох рейтингів, увійшла до десятки найпотужніших компаній України.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ