Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Економіка

Страхове товариство “Іллічівське” увішло до 20 найбільших учасників страхового ринку

Зі ста активних учасників страхового ринку, що увійшли в аналітичний звіт “Страховий ринок України: погляд у майбутнє” компанії ДАГДА, Страхове товариство “Іллічівське” зайняло 18 позицію. Рейтинги компаній було визначено на основі таких показників, як-от, обсяг валових премій і виплат, платоспроможность і ліквідність, рівень зовнішньої підтримки та ступінь відкритості найбільших українських компаній.

Зокрема, за 12 місяців минулого року СТ “Іллічівське” зібрало 105 млн грн страхових платежів, що на 29,6% більше від аналогічного показника 2008 року (81,01 млн грн). Обсяг страхових виплат, яке торік здійснило СТ “Іллічівське”, становив 45,8 млн грн, що на 29,7% більше від також показника 2008 року. 

За словами директора СТ “Іллічівське” Юрія Гришана, домогтися таких результатів  у період загального падіння ринку компанія спромоглася завдяки жорсткому  підходу до процесу планування та контролю витрат. У компанії було сформовано групу антикризового управління, впроваджено заходи постійного моніторингу та усунення основних загроз.

 

«Значну увагу ми приділяємо збалансованості портфеля. Зокрема, частка найбільш ризикових видів страхування, таких як КАСКО та ОСАЦВ, у портфелі СТ “Іллічівське” становить не більше як 25%», – наголосив Юрій Гришан. 

 

Довідка. 

 

ЗАТ «Страхове  товариство «Іллічівське» створено у 1997 році. Станом на січень 2010 року компанія має ліцензії на здійснення 15 видів  добровільного та 9 видів обов’язкового страхування. Товариство є членом правління Ліги страхових організацій (ЛСОУ), Моторного (транспортного) страхового бюро України, Українського сільськогосподарського страхового пулу, Українського ядерного страхового пулу. 

 

 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ