Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Стратегічною метою Путіна є не просто Крим чи Донбас, а вся Україна, - Лойко

Стратегічна мета російського лідера Володимира Путіна повернути Україну в лоно кремлівської влади, а тому домовитись про мир з ним не вийде.

Про це в ефірі ток-шоу "Ситуація" заявив письменник та журналіст Сергій Лойко, передає Прямий.

Письменник зауважив, що всі важливі рішення, як наприклад доля полонених моряків, в Росії ухвалюють на найвищому рівні, тому Кремль може відпустити полонених лише з "доброти душевної" до якогось з кандидатів.

"Наприклад, один з кандидатів, стаючи президентом, якщо він влаштовує Кремль і якщо він проводить з Кремлем переговори, то Кремль від "доброти душевної" відпускає заручників. І вони повертаються додому, як "я привіз вам мир". Це важлива річ. Але це зовсім не означає, що Кремль не припинив свою агресивну політику. І Петро Порошенко дуже точно сказав, коли почалася ця агресія, що Путін прийшов в Україну не по Крим, не по Донбас, а по Україну. І ось ця стратегічна мета — повернути Україну, так чи інакше, у свою м'яке підчерев'я — вона залишається головною стратегічною метою Кремля", - розповів Лойок.

Журналіст зауважив, що "Путін — він як "доктор Зло". Найстрашніше — це очікування. "Я можу вам зробити будь-яку гидоту в будь-який момент — тремтіть". Ось вам елемент тактики".

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ