Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Струс заперечує те, що Садовий звертався до нього

Начальник ДАІ у Львівській області Василь Струс заперечує те, що львівський міський голова Андрій Садовий звертався до нього. Про це Василь Струс заявив «Гал-info», коментуючи заяву Садового озвучену ним під час сесії, про те, що буцімто він особисто неодноразово звертався до керівників міського та обласного ДАІ щодо жахливої ситуації на львівських дорогах, а керівники ДАІ на такі звернення не відповідали.
«До мене від львівського міського голови та від ЛМР жодних звернень не надходило, тому, природно, реакції з мого боку не було. Якщо Андрій Садовий хоче побачити мене на наступній сесії ЛМР, то я прийду на неї і відзвітую про свою роботу, але повторюю – жодних звернень не було», – заявив він.
Нагадаємо, міський голова Львова Андрій Садовий сьогодні під час сесії Львівської міськради запропонував викликати на наступне засідання керівників міської та обласної ДАІ. Мер пропонує заслухати звіт про їхню роботу, а у випадку, коли хтось із них не прийде на сесію, то звернутися до міністра внутрішніх справ щодо звільнення її із займаної посади.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ