Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

Стрийська єпархія проведе єпархіальний Собор євангелізації

24-26 лютого 2009 року у Стрийській єпархії відбудеться єпархіальний Собор «Свідоцтво новомучеників – жива проповідь Євангелія». Він проходитиме у місті Моршин (с. Баня Лисовицька) в приміщені санаторію «Київ». Для підготовки Собору Єпарх Стрийський утворив робочу Комісію, яку очолив Владика Тарас (Сеньків), Єпископ-помічник Стрийської єпархії.
«Єпархіальний Собор євангелізації у Стрийській єпархії проходитиме під гаслом «Євангеліє – сила Божа», взяте із послання апостола Павла до Римлян, – зазначив Владика Тарас, Генеральний вікарій Стрийської єпархії. Для успішної роботи Собору призначено секретаріат, який допомагатиме в приготуванні робочих матеріалів та його проведенні».
Виконавчим секретарем Єпархіального Собору Стрийської єпархії призначено о. Михайла Коцуровського, який очолює єпархіальну Катехитичну комісію. До складу секретаріату увійшли о. Орест Демко, Віце-ректор Львівської Духовної семінарії УГКЦ, о. Олег Кобель, священик із с. Кавсько Стрийського району, о. Василь Гушуватий, член Патріаршої комісії УГКЦ у справах євангелізації, Лілія Проців, заступник Голови комісії УГКЦ з питань сім’ї, Мар’яна Ярич, Голова молодіжної християнської організації «Українська молодь – Христові» у Стрию та Володимир Чупрін, семінарист Львівської Духовно семінарії УГКЦ. Про це «Гал-info» повідомив керівник прес-служби Стрийської єпархії о. Павло Худ.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ