Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Стрийську РДА має очолити Любомир Стадник

Голова Львівської ОДА Олег Синютка скерував подання Кабінету Міністрів України з проханням порушити клопотання перед Президентом України щодо призначення Стадника Любомира Павловича на посаду голови Стрийської районної державної адміністрації Львівської області.

Зокрема, у поданні сказано: «Стадник Л.П. народився 13 липня 1959 року, громадянин України, освіта вища, у 1981 році закінчив Львівський державний університет ім. І. Франка, за спеціальністю фізика, за фахом - фізик, викладач фізики, а у 2005 році - Інститут післядипломної освіти Тернопільської академії народного господарства, за спеціальністю фінанси, за фахом - спеціаліст з фінансів.

Після закінчення навчання в університеті з листопада 1981 року до лютого 1983 року працював інженером науково-дослідного сектору Львівського державного університету ім. І. Франка.

З лютого 1983 року до жовтня 1990 року працював в комсомольських і партійних організаціях Стрийського району та області, займаючи посади: секретаря комітету комсомолу з правами райкому Стрийського технікуму механізації і електрифікації сільського господарства; завідуючого відділу комсомольських організацій Стрийського районного комітету ЛКСМУ; першого секретаря Стрийського районного комітету ЛКСМУ; секретаря парткому колгоспу ім. 17 Вересня Стрийського району та другого секретаря Львівського обласного комітету ЛКСМУ.

З жовтня 1990 року до травня 1993 року працював заступником голови Тимчасової Ради обласного комітету ЛКСМУ Демократичної Спілки Молоді Львівщини (з 1 1.05.1991 р. - у відповідності до рішення II установчої конференції ДСМЛ на базі обласної комсомольської організації утворено Обласну раду Демократичної Спілки Молоді Львівщини) та заступником голови Обласної ради Демократичної Спілки Молоді Львівщини.

У 1993-1995 роках працював директором ТзОВ «Стривігор», м. Стрий.

З березня 1995 року до квітня 2006 року працював на посадах директора, генерального директора, заступника генерального директора з питань постачання Спільного українсько-французького підприємства у формі ТзОВ «ЕМФІ УКРАЇНА», м: Львів.

З травня до серпня 2006 року працював радником керівника відділу забезпечення діяльності Голови Державного казначейства України Міністерства фінансів України, м. Київ.

З серпня 2006 року до січня 2008 року працював на посаді заступника директора ТзОВ «Полюс плюс», м. Львів.

З січня 2008 року до серпня 2011 року працював у Державному казначействі України Міністерства фінансів України на посадах: заступника начальника управління - начальника відділу договірної та претензійно- позовної роботи юридичного управління; начальника управління зв’язків з органами державної влади, ЗМІ та міжнародного співробітництва; начальника управління зв’язків з органами державної влади, ЗМІ та координації діяльності.

З грудня 2012 року працював заступником директора з комерційних питань та розвитку ТзОВ «Торговий Дім Бетоль», м. Львів, а з листопада 2013 року до червня 2014 року - директором ТзОВ «Бетоль Захід», м. Кам’янка- Бузька Львівської області.

З червня 2014 року працював на посаді головного спеціаліста відділу експертно-аналітичної роботи департаменту забезпечення діяльності Міністра (патронатна служба) Міністерства фінансів України, а з липня до листопада 2014 року - начальником відділу забезпечення діяльності Голови Державної казначейської служби України.

З 7 листопада 2014 року до цього часу працює тимчасово виконуючим обов’язки голови Стрийської районної державної адміністрації.

Аналогічне подання скеровано до Адміністрації Президента України – з проханням розглянути кандидатуру Стадника Любомира Павловича на посаду голови Стрийської районної державної адміністрації Львівської області.

Попередньо кандидатура Стадника Любомира Павловича пройшла погодження в АП.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ