Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Політика  |  Cуспільство

Сцену Євромайдану у Львові треба розібрати: вона коштує кілька тисяч гривень на день - Федина

Співачка, громадська діячка Софія Федина вважає, що сцену Євромайдану у Львові варто розібрати. Таку думку вона висловила сьогодні, 15 січня, під час прес-конференції у Львові.

«Сцену треба розібрати. Віче можна проводити біля пам’ятника Т. Шевченку. Замість того, щоб платити по кілька тисяч гривень в день за сцену, ці кошти краще віддати на організацію доїзду мешканців Львівщини до Києва», - заявила Федина.

Вона також додала, що на сьогодні до неї звертаються громадяни з питанням доїзду до Києва, яким раніше займалася Львівська обласна рада.

«Вже відомо, що на вул Винниченка, 18 (адреса Львівської облради, - ред.) не проводять відправку автобусів на Київ, хоч бажаючих їхати є досить багато», - заявила Софія Федина.

Як стало відомо Гал-інфо, приміщення прийому громадян на вул. Винниченка, де раніше працювали координатори щодо відправки людей на київський Майдан, за вказівкою голови Львівської облради Петра Колодія справді закрили.

Додамо, що сьогодні, 15 січня, на прес-конференції Софія Федина прокоментувала своє «вигнання» зі сцени Євромайдану у Львові.

«Ще 3 січня мені заборонили давати мікрофон на Євромайдані у Львові і виходити на сцену. Персонально зауваження мені висловив Роман Брезіцький. Відсторонили мене від ведення віче за те, що я начебто «говорила не те, що треба», - сказала вона.

Додамо, що раніше з’являлася інформація, що за встановлення та утримання сцени відповідає саме спів координатор Євромайдану Роман Брезіцький, тобто сцену начебто встановлювала його фірма, яка займається таким устаткуванням.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ